HELA LIVET, EN RESA, MÅNGA RESOR, TUSEN SÄTT ATT LEVA!

Apr 5, 2013 by

HELA LIVET, EN RESA, MÅNGA RESOR, TUSEN SÄTT ATT LEVA!

 

DSC_0347

 

TURISMO POÉTICO RESER MED DIG…

FÖR ATT DU SKA UPPLEVA MAGI, SPONTANITET, GLÄDJE, FANTASTISKA SMAKER, OFÖRGLÖMLIGA DRINKAR, KULTUR, MUSIK, DANS, BIO, HISTORIA OCH FRAMFÖR ALLT POESI. ALLT DETTA I VARJE SPRÅKRESA DU GÖR MED OSS.

ATT LÄRA SIG SPANSKA ÖPPNAR VÄGEN TILL 500 MILJONER HJÄRTAN.

RES MED OSS TILL KUBA I DECEMBER 2017 OCH NJUT AV HAVANNAS FILMFESTIVAL OCH JAZZFESTIVAL.

RES MED OSS TILL SPANIEN I OKTOBER OCH UPPLEV EN RIKTIGT HET HÖST FYLLD AV KULTUR, MUSIK OCH OÄNDLIGA NÄTTER.  FRÅN MADRID TILL HIMLEN!

RES MED OSS TILL CHILE I JANUARI 2018 OCH UPPTÄCK VINETS LAND FYLLD AV POESI OCH NUTIDHISTORIA. BESÖK ALLA NERUDAS HUS OCH ÄVEN GABRIELA MISTRALS HUS I VALLE DEL ELQUI. NJUT AV DET BOHEMISKA LIVET AV VALPARAÍSO OCH BADA OCH SOLA I VIÑA DEL MAR OCH LA SERENA.

BESÖK MACHU PICCHU I CUZCO, PERÚ OCH UPPLEV HELA DEN HISTORISKA POESI SOM FINNS DÄR, MEN NJUT OCKSÅ AV DET BÄSTA PISCO SOUR OCH DEN MAGNIFIKA SEVICHE.

VÅGA FRÅGA! PRISERNA ÄR FOLKLIGA OCH ANPASSADE TILL ALLA FÖR VI VILL ÖPPNA NYA VÄGAR AV VÄNSKAP MELLAN DE NORDISKA LÄNDERNA OCH DEN SPANSKTALANDE VÄRLDEN.

 

CHRISTIAN MUÑOZ

TURISMO POÉTICO

0736 – 796 22 04

DSC_0411

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>