¡HOLA!

Aug 6, 2014 by

 

¡Hola amigos!

 


De bästa gymnasieskolor i Göteborg kan inte ha valt fel. Inte heller de bästa grundskolor. Jag har lärarlegitimation i spanska och jag har undervisat i spanska i tio år. Jag är behörig i ämnet och jag är behörig som lärare. Jag har internationell erfarenhet för jag jobbade som lektor i Alcalás universitet i Madrid, Spanien. Jag undervisar samtidigt som jag underhåller. Jag följer Skolverkets mål i spanska med diverse metoder: läroboken, men också teater, musik, journalistik och kortfilmer.

 

Jag kan Spanien, för jag har bott i Spanien. Jag kan Latinamerika, för jag kommer från Latinamerika, men framför allt, jag kan undervisa i spanska för jag har jobbat i mer än tio år som lärare i spanska och vet precis att jag kan leverera professionellt den undervisning Ni söker.

 

Jag är den rätta personen för den här tjänsten för jag har lärarlegitimation i spanska och har en svensk filosofie magisterexamen med huvudområdet spanska samt en lång erfarenhet som lärare i den svenska skolan. Jag är också journalist utbildad i Chile.

 

Formativ bedömning och rättssäkra och likvärdiga betyg är självklara för mig.

 

Ring mig om Ni behöver en behörig och erfaren lärare i spanska
som brinner för sitt ämne!

 

Med vänliga hälsningar,

  

Christian Muñoz

Mobil: 0739 – 76 22 04

E-post: troleblues@hotmail.com

Webbsida: www.turismopoetico.com

 

 

 

DSC_0380

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>